• BESTILLINGER FØR NYTTÅR

    På grunn av stor pågang ber vi våre kunder om å bestille varer på forhånd mellom 15. desember og 1. januar, samt avtale besøk på forhånd. Vi er stengt 25. og 26. desember

FRUKTPURÉ

___________


VÅRE FRUKTPURÉER FRA CAPFRUIT ER BLANT DE MEST ANERKJENTE I VERDEN! HER FINNER DU ET "KLASSISK" UTVALG AV FROSNE FRUKTPURÉER MED KUN 10% SUKKER, ELLER IKKE TILSATT SUKKER, ALT  I HENHOLD TIL SMAKEN. PURÉENE ER UTEN FARGESTOFFER, SMAKSSTOFFER, KONSERVERINGSMIDLER ELLER FORTYKINGSMIDLER.

DET KLASSISKE SORTIMENTET AV PURÉER HAR IKKE MINDRE ENN 49 TYPER FRUKT, MED 24 IQF (FROSSEN FRUKT), 4 COULIS, 3 SKALL AV SITRUSFRUKTER OG 10 VARIANTER AV DEKORASJONSFRUKTER.

HVER PURÉ ER ET RESULTAT AV ET NÆRT SAMARBEID MED FRUKTOPPDRETTERNE, NOE SOM GIR FULL KONTROLL OVER DYRKINGSMETODER OG SPORBARHET. FRUKTENE HØSTES PÅ MODENHET OG NOEN GANGER TIL OG MED FORVANDLET OG FROSSET PÅ STEDET FOR Å SIKRE AT INGEN SMAK GÅR TAPT.

CAPFRUITS FERDIGHETER OG KNOWHOW ER RESULTAT AV ERFARING OG TOTAL KONTROLL OVER PROSESSEN, OG DE GARANTERER ET TOPPKVALITETS UTVALG AV PURÉER SOM GENERELT IKKE TRENGER PASTEURISERING.

KONTAKT OSS

FØLG OSS