• BESTILLINGER FØR NYTTÅR

    På grunn av stor pågang ber vi våre kunder om å bestille varer på forhånd mellom 15. desember og 1. januar, samt avtale besøk på forhånd. Vi er stengt 25. og 26. desember

FERDIGE DEKORPRODUKTER

___________


CHOCOLATREE HAR FOKUS PÅ NATURLIGE INGREDIENSER. PRODUSENTEN BRUKER 100% NATURLIGE NON-AZO FARGER I SITT STANDARDSORTIMENT AV SJOKOLADEDEKOR OG TRANSFER ARK. ELEGANT OG FANTASIFULLT SORTIMENT AV FERDIGE SJOKOLADEDEKORER ER LAGET AV VALRHONA SJOKOLADE.

MED TRANSFERARK KAN MAN SKAPE SPENNENDE DETALJER TIL MANGE TYPE KREASJONER. SORTIMENTET INNEHOLDER OGSÅ FARGET KAKAOSMØR, FARGEPULVER, EKTE GULL OG SØLV TIL DEKORBRUK, OG PERSONALISERTE DEKORPRODUKTER.

PERSONALISERING

___________


CHOCOLATREE SKAPER PERSONALISERTE DEKORASJONER, ENTEN DET ER SJOKOLADESKILT MED DIN LOGO ELLER ØNSKET BILDE, ELLER TRANSFER ARK MED PERSONALISERT TRYKK PÅ. VALRHONA SJOKOLADE BRUKES I SJOKOLADEDEKORASJONER OG GARANTERER HØY KVALITET.

PERSONALISERT DEKORASJON SETTER DEN SISTE PRIKKEN OVER KREASJONEN, OG HEVER DEN TIL ET NYTT NIVÅ NÅR DET GJELDER KVALITET OG ELEGANSE. MULIGHETENE ER MANGE, SÅ TA KONTAKT MED OSS FOR Å HØRE HVA SOM KUNNE PASSE TIL DINE BEHOV.

KONTAKT OSS

FØLG OSS