• BESTILLINGER FØR NYTTÅR

    På grunn av stor pågang ber vi våre kunder om å bestille varer på forhånd mellom 15. desember og 1. januar, samt avtale besøk på forhånd. Vi er stengt 25. og 26. desember

PROFESJONELL

___________


UNIKE GRAND CRU–SJOKOLADER MED ELEGANT SMAK, PRODUKSJONSSJOKOLADER SOM PELLETS OG BLOKKER, INNOVATIVE SJOKOLADEKREASJONER MED SPENNENDE SMAKER OG KOMBINASJONER, PRALINÉMASSER AV HASSELNØTTER, MANDLER, PEKANNØTTER OG PISTASJE, MANDELMASSE AV ALLER HØYESTE KVALITET, SJOKOLADEPERLER, TRØFFELKULER, SJOKOLADEFORMER, KAKAOPULVER OG 100% KAKAOBLOKKER.

VALRHONAS UTVALG TIL PROFESJONELLE RESTAURANT- OG KONDITORIKJØKKEN ER STORT OG DEKKER DE FLESTE BEHOV FOR KONDITORER, PASTRY CHEFER, KOKKER, CHOCOLATIER’ER OG ISKREMSKAPERE.

KONFEKTER, NØTTER OG KAFFESJOKOLADE

___________


LEKRE OG ELEGANTE VALRHONA KONFEKTER ER KJENT FOR SIN HØYE KVALITET, FLOTTE DETALJER OG FANTASTISK SMAK. SORTIMENT BESTÅR OGSÅ AV NØTTER, MANDLER OG ANDRE SMÅ GOURMET SNACKS, ALLE OVERTRUKKET MED FINESTE VALRHONA SJOKOLADE.

ET UTVALG AV ENKELTPAKKEDE KAFFESJOKOLADER GIR ET TYDELIG KVALITETSSTEMPEL, ENTEN DE SERVERES I MØTEROM, PÅ KAFFEBAREN, HOTELLOBBYEN, ETTER MIDDAGEN ELLER VED KAFFEAUTOMATEN PÅ KONTORET.

FORBRUKER-

PRODUKTER

___________


VALRHONA SORTIMENT TIL FORBRUKERE ER EN ELEGANT SAMLING AV GAVEESKER, GRAND CRU SJOKOLADEPLATER, SJOKOLADEPLATER MED SMAK, PRODUKTER TIL HJEMMEBAKING, OG JULENS GAVE-ESKER. FELLESNEVNER FOR HELE SORTIMENTET ER HØY KVALITET, TIDLØS OG ELEGANT DESIGN, OG FANTASTISK SMAK.

TOOLS

___________


VALRHONA FØRER ET NØYE UTVALGT SORTIMENT AV NON FOOD; PRODUKTER RETTET MOT SJOKOLADEPROFESJONELLES BEHOV. TOOLS SORTIMENT INNEHOLDER BL.A. FORMER TIL STØPING AV PLATER, KONFEKTER OG ANDRE SJOKOLADEKREASJONER, KONFEKTEMBALLASJE, UTSTYR TIL PASTRY KJØKKEN, OG SESONGBASERTE TOOLS TIL JUL OG PÅSKE.

KONTAKT OSS

FØLG OSS