• BESTILLINGER FØR NYTTÅR

    På grunn av stor pågang ber vi våre kunder om å bestille varer på forhånd mellom 15. desember og 1. januar, samt avtale besøk på forhånd. Vi er stengt 25. og 26. desember

KYLLING FRA BRESSE

___________


BRESSE KYLLING KAN KUN PRODUSERES FRA HVITE KYLLINGER AV BRESSE-RASEN, AV GODKJENTE OPPDRETTERE UNDER STRENG KONTROLL I BRESSE I ØST-FRANKRIKE. FUGLENE GÅR FRITT OG BLIR FÔRET MED KORN, MAIS OG MEIERIPRODUKTER. HVER KYLLING MÅ INSPISERES OG GODKJENNES AV AVLSSENTERET I REGIONEN.

KAPUN

___________


EN HANE PRODUSERER MYE HORMONER OG FUNGERER DÅRLIG TIL MATPRODUKSJON, DERFOR KASTRERES UNGHANEN (KAPUN). KAPUN FÔRES LENGRE OG SLAKTES ETTER CA 8 MND MED VEKT MINIMUM 3 KG. MEGET GOD SMAK, BRUKES OFTE I STEDET FOR KALKUN I FRANSKE HJEM I JULEN.

VÅRKYLLING

___________


VÅRKYLLING ER BETEGNELSER FOR KYLLING SOM ER UNDER 28 DAGER GAMLE. KJØTTET ER MYKT SOM SMØR OG SMAKEN ER LEKKER. EN VÅRKYLLING VEIER CA 400 - 450 G MEN KAN OGSÅ BLI STØRRE.

GUL KYLLING

___________


EN TRADSJON I DE SYDFRANSKE KJØKKEN, KJENT FOR SIN KARAKTERISTISKE GULE FARGE OG SAFTIG MØRT KJØTT. FARGEN SKYLDES ET GEN OG DEN FORSTERKES AV MAISFÔRING. RASEN VOKSER LANGSOMT SÅ DE UTVIKLER STERKE BEN OG STOR SMAK. KYLLINGENE LEVER AV 100% VEGETABILSK FÔR, PRIMÆRT MAIS MEN OGSÅ KORN OG KRAFTFÔR.

KONTAKT OSS

FØLG OSS

OPP