BESTILLINGER FØR NYTTÅR
På grunn av stor pågang ber vi våre kunder om å bestille varer på forhånd mellom 15. desember og 1. januar, samt avtale besøk på forhånd. Vi er stengt 25. og 26. desember
Salsus AS, vårt produksjonsanlegg på Kongsvinger,
har ett mål og det er like enkelt som det er vanskelig:
Å produsere verdens beste kraft og saus
til profesjonelle kokker.
PRODUKTER
___________
VI PRODUSERER ET BREDT UTVALG AV KRAFT, DEMI GLACE OG FERDIGE SAUSER, OG ALLE VÅRE PRODUKTER ER LAGET MED FERSKE RÅVARER OG INGREDIENSER.
100 % NATURLIG, UTEN TILSETNINGSSTOFFER OG GENUINT GOD SMAK.
OM SALSUS
___________
VÅRT NYE PRODUKSJONSANLEGG LIGGER I HJERTET AV NORGE. VÅRE DEDIKERTE OG KUNNSKAPSRIKE ANSATTE PRODUSERER KRAFT OG SAUS MED GOD HJELP AV NORGES BESTE KOKKER, OG MED DEN STØRSTE RESPEKT FOR KLASSISKE OPPSKRIFTER.
INGREDIENSER
___________
GRØNNSAKER OG URTER, KJØTT, FISK, VILT, LAM OG MEIERIPRODUKTER BRUKES FERSKT UTEN TILSETNINGSSTOFFER ELLER SMAKSFREMMERE. DET KJENNES PÅ SMAKEN!
HELSE
___________
EKTE, LANGTIDSKOKT KRAFT ER RIK PÅ KOLLAGEN, MINERALER, VITAMINER OG AMINOSYRER, NOE SOM BEVARER OG FORNYER HUD, BEINMASSE OG BINDEVEV.
PROSESSEN
___________
ALLE VÅRE KRAFTER OG SAUSER LAGES ETTER OPPSKRIFTER FRA NORGES BESTE KOKKER.
PROSESSEN FØLGES NØYE AV DEDIKERTE KUNNSKAPSRIKE ANSATTE SLIK AT RÅVARENES KVALITET OG SMAK BLIR IVARETATT.